Tamen legis

Ztratila se profesorka. Nikdo ji nehledá...

Naše škola je pověstná tím, že žádná učitelka na občanku (přesněji na "základy společenských věd") u nás nevydržela déle než půl roku. A jejich úroveň je skutečně tristní. Pokud tedy není zrovna období, kdy nemáme žádnou...
Nechápu to. Jsem na humanitním oboru, spousta z lidí od nás hodlá ze sociologie maturovat. Já tedy doufám ne, ale až si budu pár týdnů před maturitou házet kostkou, nevylučuji to.
Hm, je mi dost jedno, že už týden nepřišla na naše hodiny. A vedení, kterému jsme to poslušně hlásili, se nad tím ani nepozastavilo.

"Copak, děvčata, děje se něco, že mě rušíte u oběda?" ptal se zástupce, který obvykle reaguje jen na znatelně "vyprsené" žákyně (rozuměj: výstřih někam do pasu...)
"Ále, už půl hodiny nepřišla profesorka, nikdo o ní nic neví, změna psaná není."
"Hm, to vám asi hodně vadí, co?:D:D No, vydržíte potichu?"
"Jasný, ale jde o třídnici."
"Tu někam schovejte. Ale tak, aby se pak dala zas najít..."


To jsem dost nepochopila. Vedení neví, co s ní je. A nás nechá bez dozoru. Ok, neva, stejně si jí tam nikdo nevšímal, když na vyučování chodívala. Ale aspoň nám to mohlo oficiálně odpadnout.
Stejně se pomalu všichni vytrousili ven, čekání na Godota tyhlety hodiny...

Do toho nám zas otěhotněla další učitelka, tak máme patrně do konce roku v úterý od desíti.;) Luxus! Ráno se dá zvládnout tolik příjemných věcí! Například si odsedět svou hodinku, dvě v Tráfě, no ne?:P

Štítky:

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

ty jo.. no na jednu stranu je to fajn se ulejvat..ale na tu druhou stranu..to je teda něco.. někdo pak neodmaturuje.. vedení s tím nic nedělá..
taky jsme měli něco podobnýho s angličtinárkou..ale to se pak vyřešilo..

05.02.09 13:59  
Anonymous Anonymní řekl...

Zvláštní přístup. U nás se nemocní, těhotní a podobně indisponovaní profesoři nahrazují nejrůznějšími záskoky a suply a když sem tam někdo nepřijde na hodinu, tak je to většinou chyba zástupkyně, která to zapoměla napsat na nástěnku.
Stejně v okolí nemáme žádnou tráfku.
Stejně nemám žádné peníze.

07.02.09 10:00  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka