Universum occiduum

My, co víme, tak neplánujeme do budoucna. Proč? Protože přijde apokalypsa/a pokálí psa...

"Hele, nová, ještě výhodnější zdravotní pojistka!" "Kašli na to, tu už nebudeš potřebovat."
"Životnost dvacet let, no tomu říkám výhodná investice!" "Stačí nám tak tříletá..."
"Říkám ti, do padesáti let dojde k definitivnímu zániku tištěných médií..." "...zajímavé, ale za padesát let dojde k zániku všeho..."

V knize psali(...!!!...), že 21. 12. 2012 bude velký třesk 2 a všichni se rozpadneme. Úžasné vyhlídky(rozhledny a místa plná rozhledu).

Když život pojmeme, podle mého, jako počítačovou hru, tak se vlastně vůbec nemusíme bát. Lup, game over, zhodnotíme své dosažené schopnosti (Level 1-novorozeně, Level 10-vysokoškolský student, Level 40-průměrný důchodce, jakého známe z MHD...) a skutky (jedna dokončená vražda-(-20)bodů, jedno a každé další dítě+-50 bodů(dle rasy)...), vybereme si novou postavu, nové prostředí, základní vlastnosti, a jdeme na to znovu.

Věřte nebo ne. Takže žádné šetření, žádné odkládání, žádné omezování. Prostě Carpe diem! (Užívej dne!), Carpe nocem!(Užívej noci!-té zvláště), radujte se z maličkostí (Jůů, napsal SMSku!!) a bez stresu.

/Hm, venku jsem viděla kvést vistarii. Miluju.;) Máme jednu u chalupy(ucha lupy), prý aby se romanticky obtáčela kolem pergoly. Je to vlastně jen takový pahýl, občas vyraší pár nadějných lístečků, ale ty následně slunce sežehne/sucho udusí, a je z toho zase koště. Ale MÁME VISTARII. A snažíme se jí zachraňovat. A za lásku k rostlinám je prý i pět bodů k dobru.

A přemýšleli jste někdy o tom, jak se musí cítit člověk, který se ještě nikdy nedostal za první level? Může si říct Dost a už sem zpátky nelézt? Těžko, mučí se znovu a znovu, dokud nebude mít "čistou karmu", jak by tu asi někdo mohl poznamenat. Tak buďte rádi, že jste to dotáhli až sem. Bůhví, co ještě (ne)stihnete za ty tři zbývající roky...
aneb Cynik mívá i optimisticky pesimistické nálady

Štítky:

Komentáře: 3:

Anonymous panvicka řekl...

Zajímalo by mne jak bude konec probíhat. Jestli se všichni nafouknou a prasknou nebo napadaj do štěrbin v zemi...
Jsou body i za nešťastnou lásku ke kytkám (tedy mám je ráda, ony mne ne a naschvál usychají)?

25.04.09 19:34  
Blogger Plotice řekl...

-panvicka->Nikoli, najednou se vše zastaví a zmizí. Najednou. Všichni a všechno naráz. Bude to fajn...
Za nešťastnou lásku ke kytkám body nejsou, to máš v rámci odpykávání trestu z "minulého života". Ale pokud vytrváš a i přes nezdary na kytky nezanevřeš, tak se dočkáš odměny. Buď ještě tady->přestanou usychat, nebo až příště->budeš to mít potom někdy lehčí/hezčí.
Každopádně, máme se na co těšit, ne?

;)

25.04.09 21:08  
Blogger Narcistka řekl...

Podle mě ten, kdo se nemůže dostat přes první level prostě vytáhne CDčko z mechaniky, hru založí a stáhle/koupí si jinou. Tak jsem to teda vždycky dělala já...

27.11.09 13:57  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka